fbpx

Izdelava spletnih strani

V odprtokodnem sistemu Wordpress

Spletne strani

Odločite se za novo spletno stran v WordPress-u.

Že več kot 12 let gradimo spletna mesta v WordPress-u, ki so optimizirana za vaš spletni uspeh. Uporabljamo preizkušene tehnike za izboljšanje uvrstitev vašega spletnega mesta v iskalnikih (Google) z namenom dviga vaše prepoznavnosti, kredibilnosti in povečanja prodaje. WordPress je resnično spletna platforma, ki vas lahko v celoti predstavi tako kot si želite.

Pišite nam

Sporočite nam vašo vizijo, potrebe in želje o vašem spletnem projektu. Pripravili vam bomo ponudbo, ter predstavili ideje.

Kvaliteta pred kvantiteto

Z vami smo ves čas

Za vas ne izdelamo le WordPress spletne strani. Z vami smo tudi po izdelavi. Dogovori o vzdrževanju strani so danes že stalnica, saj se stvari posodabljajo, odkrivajo se morebitne varnostne luknje, in le-te je na dolgi rok potrebno krpati. Če želite, prevzamemo tudi gostovanje vaše spletne stran in skrb za podaljševanje domene, ter vam s tem omogočimo, da ste popolnoma brez skrbi.

WordPress

1. Izbira platforme

Ena najpogostejši napak, ki jih delajo začetniki oz. naročniki novih spletnih stvari je izbira napačne platforme. Na srečo, ste se znašli na naši spletni strani, zato najverjetneje te napake ne boste naredili.

Sam sistem WordPress je odprtokoden in brezplačen. Potrebujete pa spletno gostovanje in domeno, da lahko sistem sploh vzpostavite.

Cene domen običajno znašajo med 10,00 € – 20,00 € na leto, cene gostovanja pa nekaj eurov mesečno, odvisno od potreb vaše spletne strani.

Nato pa potrebujete znanje, da sistem vzpostavite in oblikujete spletno stran (bodisi samostojno, bodisi s pomočjo kakšen profesionalne teme) in tukaj običajno nastopimo mi. Postavimo vam spletno stran, ter vas naučimo osnov upravljanja z njo.

WordPress

2. Izbira izgleda (design)

Vizualna podoba oz. izgled vaše spletne strani igra veliko vlogo pri vašem uspehu na spletu, saj prestavlja rdečo nit vaše spletne strani.

WordPress

3. Načrt in izdelava spletne stran

Naše vodilo je, da se spletna strani in grafična podoba vzpostavi v skladu z zahtevami naročnika. Naročnika usmerjamo in mu svetujemo v zvezi z novimi smernicami na področju digitalne prisotnosti, ki postavljajo v ospredje uporabniško izkušnjo.

Z vsakim naročnikom organiziramo sestanek z (v živo ali online/preko telefona), kjer naročnik predstavi svojo vizijo in morebitne »must have« zahteve.

Nova spletna stran se postavi na začasnem www naslovu, da se lahko med izdelavo naročniku predstavi napredek in že izvajajo kakšni popravki